Grønne tiltag på campingpladsen

Vores ansvar over for miljøet

Bæredygtig og miljøvenlig

Som campingplads er vi bevidste om vores ansvar over for miljøet og har derfor foretaget forskellige grønne tiltag. Vi ønsker at tilbyde vores gæster en smuk og samtidig bæredygtig og miljøvenlig campingoplevelse.

I de senere år har vi indført adskillige bæredygtige tiltag.

Vedvarende energi

For at beskytte vores miljø, er vi afhængige af vedvarende energi.

Vi har konverteret vores elforsyningssystem til miljøvenlige teknologier. Vi har installeret solpaneler på pladsen og forsyner hele pladsen med "grøn strøm".

Vi opvarmer også med miljøvenlige varmepumper.

Vand er en knap ressource

Vores servicebygninger er også udstyret med miljøvenlige systemer til at spare på vandet. Vi har udstyret vores brusere med en timer, for at opmuntre vores gæster til, at spare på vandet. Det er selvfølgelig muligt at forlænge brusetiden, men vi vil gerne gøre vores gæster opmærksomme på, at de ikke bør bruge bruserne længere end nødvendigt. 

Vores vandhaner er også udstyret med sensorer, der kun lader vandet løbe, når der virkelig er brug for det. Det forhindrer, at vandet løber unødigt og bliver spildt.

Toiletterne har også vandbesparende teknologier. For eksempel har disse et skyl med to knapper for at reducere vandforbruget. Vi bruger også kun vandløse urinaler for at spare på vandet.

Affaldssortering

Især siden campingsæsonen 2023 er affaldssortering blevet er vigtigt emne på campingpladsen. Der er kommet et stort opsamlingssted for skrald på pladsen med forskellige skraldespande, hvor vores gæster kan sortere deres affald. Det giver os mulighed for at genbruge og genanvende affald og dermed beskytte vores miljø.

Du kan finde endnu flere oplysninger om affaldssortering her.

 

Greenstay

Green Stay - Vi hører til!

Green Stay er en bæredygtighedscertificering for danske campingpladser baseret på FN's verdensmål.

Vi er glade for at være en del af det! 

Greenstay bæredygtighedscertificering

 

Som campingplads ønsker vi at gøre vores del for at beskytte og bevare miljøet. Vi håber, at vi i fremtiden også vil kunne bidrage til dette sammen med vores gæster.