Aktiviteter på campingpladsen og i lokalområdet
Camping som i gamle dage - Helt nede på jorden

Aktiviteter

Find ud af hvilke aktiviteter vi tilbyder på campingpladsen og i lokalområdet

Hos os er mange muligheder for at få tiden til at gå. Du kan f.eks. spille bordtennis, billard, dart og bordfodbold i vores bordtennishal. Udenfor kan du spille fodbold, volleyball, badminton eller spille tennis, hockey og køre på løbehjul og inliners på vores multibane.

 

På legepladsen er der mange redskaber til både store og små børn, såsom en klatrevæg og tunnelrutschebane og et skib og legehus med rigtige gryder og pander. Der er sågar en babygynge til de helt små. Legepladsen er inddelt således, at de stores vilde leg ikke kan genere de små børn.

 

Der er også mulighed for at køre en tur med traktoren, hvis man er klar, når den kommer forbi.

 

I havet er der fine muligheder for at svømme desuden er der fine forhold til at dykke samt fiske og surfe. Vi har en badebro og en tømmerflåde, som du kan boltre dig på. På land kan du cykle, køre på inliners eller vandre på de små hyggelige veje på Kegnæs.

 

Om aftenen er det populært at hygge sig i opholdstuen, hvor du også må være efter kl. 23, bare du ikke generer de andre campister. I kan endda sidde og grille sammen på terrassen foran og nyde solnedgangen. Der er ingen TV, det er for bedre at kunne være sammen og høre musik eller spille spil.

 

 

I højsæsonen er der lejrbål hver onsdag, hvis vejret tillader det. Du får udleveret gratis snobrød og skal blot selv sørge for en pind. Der arrangeres også andre aktiviteter i løbet af sommeren. Spørg os når I er på pladsen, så fortæller vi gerne, hvad der er planlagt.

 

 

Cykeludlejning

på campingpladsen

 

Her kan I finde en oversigt over vores cykeludlejning. Ud over voksencykler, tilbyder vi også udlejning af børnecykler og cykeltrailer. Det er selvfølgelig også muligt at leje børnesæder og hjelme hos os.

Cyklerne kan afhentes fra klokken 8.30 og skal afleveres senest klokken 20.00. Vi laver også gerne andre aftaler, hvis det er nødvendigt for jer.

 

Nyd naturen på en dejlig cykeltur med familien og find de små hyggelige kroge, som halvøen Kegnæs og Als tilbyder.

 

Vi lejer cyklerne ud hele året. Det er dog kun efter aftale uden for campingpladsens åbningstid.

 

Dage     Cykel                         Trailer og børnecykler

1             70,00 kr. /   9,65  €            65,00 kr. /  8,95  €

2           140,00 kr. / 19,30  €        130,00 kr. / 17,95  €

3           205,00 kr. / 28,25  €        190,00 kr. / 26,20  €

4           260,00 kr. / 35,85  €        220,00 kr. / 30,35  €

5           310,00 kr. / 42,75  €        245,00 kr. / 33,80  €

6           360,00 kr. / 49,65  €        270,00 kr. / 37,25  €

7           360,00 kr. / 49,65  €        270,00 kr. / 37,25  €

 

Tillæg ekstra pr dag: Barnestol 35,00 kr. og hjelm 20,00 kr.

 

 

 

 

Als og Kegnæs

Nyd din ferie på halvøen Kegnæs og Als.

 

Vores campingplads ligger omgivet af smuk og frodig natur på halvøen Kegnæs tæt på skov og havet. Kegnæs er en halvø på Sydals, som har fyrtårnet, der er kendes fra vejrmeldingerne, som varetegn. I lokalområdet er der mange historiske bygninger, som Dybbøl Mølle og slottene i Gråsten, Sønderborg, Augustenborg og Nordborg.

 

Sydals dækker et areal på 9.488 ha., der også omfatter halvøen Kegnæs, som er forbundet med Als via en naturlig dæmning. Her finder man øens bedste badestrande, samt flere af de mest særprægede småbyer, som Lysabild og det gamle fisker- og færgeleje Mommark.

 

Sønderby er et idyllisk gammelt fiskerleje lige ved Østersøen. Her er gamle stråtækte huse med stokroser, og Sønderby Strand Camping ligger midt i denne landsby omgivet af hav og marker. Op ad campingpladsen ligger der et sommerhusområde, hvor vores udlejningshuse er placeret.

Sønderborg er det store handelsby med både universitet og hyggeligt havnemiljø ud mod Alssund. Desuden ligger Univers Science Park kun en halv times kørsel fra Campingpladsen.

Den tyske grænse er kun 45 minutters kørsel her fra, hvis I ønsker at benytte jeg af grænsehandel.

 

Få Sønderjyllands Magasinet hos os - så får du et godt indblik i regionen.

 

 

Fiskeri og bådudlejning ved Østersøen omkring Kegnæs og Alssund

 

Nyd den skønne natur på halvøen Kegnæs fra havet med en udflugt i en båd eller prøv at tage på fisketur hos os.

Kegnæs er den ideelle halvø, hvis din lidenskab er at fiske. Du kan fiske direkte fra campingpladsens strand. Med eller uden fiskestang er en hyggelig tur med båden en fantastisk oplevelse. Vi råder også over gode faciliteter, når du skal rengøre dine fisk. Hvis du vil have fangsten med hjem, stiller vi en fryser til rådighed. Vil du grille dem med det samme, har vi stor familiegrill, som du kan låne på campingpladsen.

 

Campingpladsen råder over bådslip, hvis du medbringer egen båd. Du har også mulighed for at leje en båd hos os. Det er en Crescent 450 med 25 HK udenbordsmotor. Der er fishfinder og diverse udstyr i båden.

 

Den koster 650 kr. excl. benzin pr. dag at leje. (2500 kr. depositum.)

 

Båden kan lejes fra den 1. april til den 15. november.

 

Fra vores badebro kan man stige ned i og ud af båden. Vi fraråder dog at binde båden fast til broen, for at beskytte både båden og broen. Man bør slæbe båden ud og ind via bådslippen hver dag, så båden er på land om natten. Vinden kan hurtigt skifte retning og styrke, og dermed gøre det svært at få den ud af vandet igen.

 

 

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du måske at reservere en plads, så ring på

 

Tlf. +45 7440 5313

eller send en mail på

info@aukschun.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Nana & Jens Aukschun Nørsøller

Sønderby Strand Camping

 

Sønderbygade 4-6

Kegnæs

6470 Sydals - DK

 

Åben: 27.03. - 03.10.21

Camping som i gamle dage - Helt nede på jorden